Artikel is toegevoegd

Meteen naar de content

🚚 GRATIS VERZENDING VANAF €30

📦 STANDAARD VERZENDTIJD 1-2 WERKDAGEN

  Over Ons

  "VEGGIEZ streeft naar (h)eerlijk snoep voor iedereen!"

  Opgericht door .., zijn wij gepassioneerd om een eerlijk, cruelty-free & duurzaam alternatief voor veganistisch snoep te bieden zonder in te leveren op smaak of kwaliteit.

   

   ONZE MISSIE

  Snoep voor iedereen! 🍭 Dat is waar Veggiez zich voor inzet. Ons snoepgoed is natuurlijk niet alleen voor vegetariërs of veganisten. Ook mensen die religieuze dieetvoorschriften naleven, zoals halal of kosher kunnen van onze heerlijke snoepjes genieten. 

  We willen mensen laten weten dat veganistisch eten naast super lekker, voor iedereen toegankelijk is. Het smaakt niet alleen net zo heerlijk (of zelfs nog lekkerder), maar het is ook beter voor onze planeet en dieren. 

  Ook vinden wij het als bedrijf belangrijk dat bij elke keuze die we maken rekening wordt gehouden met het milieu. Daarom werken we hard om ervoor te zorgen dat onze verpakkingen op zijn minst 100% recyclebaar zijn. Onze snoepzakjes zijn bijvoorbeeld gemaakt van bioplastic. Daardoor zijn onze zakjes 100% biologisch afbreekbaar en plastic-vrij! 

  Een veganistisch bedrijf zijn in een niet-veganistische wereld is iets waar we echt trots op zijn...

  Maar dat we als bedrijf een bijdrage leveren aan een beter milieu, maakt ons nog trotser op wat we tot nu toe hebben bereikt. 

  100% VEGAN

  Volledig plant based ingredienten

  ECO FRIENDLY VERPAKKINGEN

  Om zo ons steentje bij te dragen aan een beter milieu

  GRATIS VERZENDING

  Bij bestellingen vanaf €30

  GROOT ASSORTIMENT

  Met exclusieve snoepjes